Nieuw in 2016 THEMAMEDITATIE

NIEUW IN 2016, THEMAMEDITATIE!

Begeleide meditatie met iedere maand een nieuw, aansprekend thema

Vanaf woensdag 6 januari 2016 start Makkhawitee met een nieuw initiatief: wekelijkse themameditaties. Makkhawitee is op zoek gegaan naar een manier om wekelijks met elkaar te kunnen mediteren. Iedereen die eerder bij ons les heeft gehad weet wat de voordelen en effecten zijn van onze manier van trainen. Het doorgaan met de meditatietraining is de grootste uitdaging en daarom biedt Makkhawitee vanaf nu elke maand een educatief thema aan. Je leert daarmee niet alleen interessante dingen over gezondheid, voeding, spiritualiteit etc., maar krijg je tegelijkertijd heel veel handige tips en handvatten om alle kennis te kunnen integreren in je dagelijks leven.

Op woensdagavonden van 19:30 uur tot 20.30 uur kun je onder begeleiding een van onze leraren mediteren. De meditatieavonden zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Je ontvangt begeleiding en ondersteuning bij de meditatiebeoefening op je eigen niveau.

Thema januari

THE CHALLANGE – JOUW GOEDE VOORNEMEN VOOR DIT JAAR

Het thema voor de maand januari is “The Challange”. Je stelt jezelf een doel voor het nieuwe jaar. Het kan van alles zijn. Stoppen met roken, starten met sporten, meer tijd voor uzelf nemen, zich minder ergeren, of wat je ook maar bedenkt. Door middel van de meditatietraining gaat Makkhawitee je helpen dit voornemen uit te voeren. De meditatietraining zal zich richten op het realiseren van je eigen intenties. De meditatietraining zal je helpen de bronnen in jezelf aanboren die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Met een getrainde en kalme geest is het namelijk makkelijker om de kennis te laten bezinken en eigen te maken, en daarmee uw Challange tot een succes te maken!

Ik wil mij aanmelden voor de maandthema's

Klik hier voor meer informatie!

WAAROM ONZE JANUARI CHALLENGE?

Rek je grenzen op

Mogelijkheden bestaan in elk moment. Net voorbij de grens wie we denken dat we zijn en van wat we kunnen ligt altijd de mogelijkheid voor een nieuwe en verrassende prestatie. Om die te leveren, moeten we het gebruikelijke en geijkte loslaten. W moeten onze grenzen voorzichtig oprekken om te worden wie we zijn.

Kies een terrein in je leven waar je een duidelijke grens herkent. Dat kan een dieet zijn, een hebbelijkheid die je niet hebt kunnen afleren, maar ook de automatische manier waarop je je je uitdrukt of je werkelijke gevoelens verbergt. Het kan ook zijn dat je beperkt bent in de tijdsduur dat je aanwezig kunt blijven als je te maken krijgt met moeilijke emoties, of in het vermogen om goed voor jezelf te zorgen.

Heb je eenmaal jouw challenge uitgekozen, richt dan je aandacht op een grens die je in januari en wellicht langer wil oprekken. Denk aan dit oprekken als bij een yogaoefening: langzaam en geleidelijk een stukje verder gaan, maar nooit verder dan wat je op een veilige manier kunt handhaven. Als je je inzet bij deze oefening, ben je werkelijk een andere persoon tegen de tijd dat je klaar bent.