Mediteren in Leiden

Waarom mediteren bij Makkhawitee?

Krachtige, eenvoudige technieken

De meditatietrainingen en de begeleide meditaties bij Makkhawitee grijpen terug op de oudste meditatietechnieken uit het Boeddhisme. Het zijn eenvoudige en breed toepasbare methoden. Doordat men zich leert bekwamen in de basistechnieken van meditatie, wordt men in staat gesteld zonder overvloedige theoretische ballast zelf, onbevangen en onbevooroordeeld te ervaren welke positieve effecten de meditatie heeft. Hierdoor is de meditatie ook voor iedereen toegankelijk, van beginner tot gevorderde, van jong tot oud en van Atheïst tot Christen of Boeddhist.

Bestendigde beoefening

Na bijvoorbeeld een Mindfulness-training of een meditatietraining bij Makkhawitee is het ook van groot belang de beoefening te bestendigen. Pas door bestendige beoefening leert men hoe meditatie in het dagelijks leven te incorporeren is, daarvoor is het wekelijks onder begeleiding mediteren bij uitstek nuttig. Makkhawitee biedt die mogelijkheid.

Samen oefenen helpt

Tenslotte is het extra leuk en leerzaam om samen met anderen te mediteren. Het helpt om door te zetten wanneer de training onder druk komt. Ook zijn de inzichten en ervaring van medebeoefenaars erg leerzaam voor de eigen ontwikkeling.

Ik wil ook leren mediteren

https://makkhawitee.nl/meditatie/

Locatie

Makkhawitee meditatieschool Oegstgeest/Leiden
Rhijngeesterstraatweg 40D (Ingang aan de linkerzijde van het gebouw)
2341 BV Oegstgeest (regio Leiden)
www.makkhawitee.nl

Met openbaar vervoer

Mediteren in Leiden. Loop vanaf NS-station Leiden Centraal 1,5 km richting Oegstgeest, of neem bussen die vertrekken an aan de LUMC zijde van het station:

Bus 57 (richting Lisse)
Bus 20 (richting Noordwijk ZH)
Bus 21 (richting Noordwijk ZH)
Bus 187
(richting Oegstgeest)

Vertrek: Bushalte CS Noordzijde/LUMC, Leiden
Aankomst:  Bushalte Duinzichtstraat, Oegstgeest

Met de auto

Vanaf A 44, afslag Oegstgeest

Parkeren

U kunt gratis parkeren voor de deur