Meditatiecursus 8 september!

Meditatiecursus

Op dinsdag 8 september begint er weer een mindfulness-/meditatiebeginnerscursus. De trainingen kunt u zien als een waardevolle investering in uzelf. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat de cursus een positieve en diepe invloed kan hebben op uw leven. Tijdens de cursus leert u niet alleen alles over mindfulness en meditatie, maar er zal vooral veel getraind worden, zoals wij dit hebben geleerd in één van de meest gerespecteerde tempels in Thailand. De deelnemers worden voorbereid op zwaardere trainingen die worden gegeven in de vervolgcursussen.

Voor wie?

De beginnerscursus is voor degene die zich persoonlijk willen ontwikkelen, minder stress willen ervaren of door willen groeien tot meditatietrainer.

 

Deelnemers

De meditatiebeginnerscursus zal van start gaan bij voldoende aanmeldingen. Het leren en trainen in groepsverband heeft een zeer positieve en versnellende werking op ieders persoonlijke ontwikkeling. Daarbij is het erg bijzonder hoe we tijdens de cursus met elkaar een band creëren waarbij iedereen op een respectvolle manier met elkaar omgaat en elkaar accepteert.

Leraar

Wij zijn van mening dat de juiste inzichten alleen verkregen kunnen worden door de juiste mindfulness- en meditatietrainingen. Deze trainingen kunnen alleen overgedragen worden door directe ervaringsoverdracht waarbij een goede leraar essentieel is. Tijdens de cursus wordt u getraind door meditatieleraar Niels de Stürler Boekwijt. Niels wordt al sinds 6 jaar persoonlijk getraind door Thaise boeddhistische monniken in het noorden van Thailand. Dit jaar is hij zelf monnik geweest en weet hij wat het is om op het hoogste niveau mee te trainen.

Een deelname aan deze cursus zal absoluut een mogelijkheid zijn om uw leven op een ongekende manier te veranderen.

Meer informatie

Klik hier!

Inschrijven

Aanmelden