Ik wil mij inschrijven voor de weekendretraite

aanmelden

Leef je leven anders

Welkom! Wat leuk dat u interesse heeft in de weekendretraite. Het belooft een mooi, leerzaam en bijzonder weekend te worden waar u zeker met veel nieuwe inzichten weer zult vertrekken. We zullen veel en intensief trainen, maar er zal ook goed voor u gezorgd worden. Hieronder kunt u alles lezen over het weekend en wat u precies kunt verwachten.

We hopen u te zien in november!

Wat kan ik verwachten?

Het retraiteweekend heeft als doel om een wat langere periode intensief te trainen. Verwacht een intensief weekend met veel meditatie en daarnaast ook genoeg ruimte voor beweging en lekkere maaltijden.

Het weekend zal worden begeleid door meditatieleraar Niels de Stürler Boekwijt. Hij wordt al sinds 6 jaar persoonlijk getraind door Thaise boeddhistische monniken in het noorden van Thailand. Niels is dit jaar zelf voor een periode monnik geweest en weet als geen ander hoe het is om op het hoogste niveau mee te trainen. Hij leert u authentieke meditatietechnieken zoals die in Thailand beoefend worden.

Wanneer?

De weekendretraite begint op vrijdagmiddag 20 november 2015 vanaf 18:00. Er is dan ruimte om even kennis te maken en rustig binnen te komen en te landen. Om 19:00 uur zal het avondeten geserveerd worden.

Het weekend is afgelopen om 15:00 uur op zondagmiddag 22 november.

Het programma

Hieronder is een globale indeling van het weekend weergegeven zodat u enig idee heeft wat u kunt verwachten. Omdat we bij Makkhawitee erg veel waarde hechten aan een persoonlijke aanpak kan het zijn dat de dagindeling iets afwijkt van het hieronder weergegeven. Hoewel de trainingen in groepsverband gegeven worden, is er voldoende ruimte voor het stellen van persoonlijke vragen. De meditatieleraar stemt de training af op de aanwezige deelnemers zodat u zo veel mogelijk uit deze weekendretraite kunt halen.

 

Vrijdag 20 nov

18:00 aanvang

19:00 diner

20:00 avondmeditatie

21:00 einde

Zaterdag 21 nov

04:00 gong

05:00 ochtendmeditatie

06:00 yoga

07:00 pauze

08:00 ontbijt

10:00 meditatiewandeling

12:00 lunch

13:00 intensieve meditatietraining

16:00 pauze

17:00 beantwoorden van vragen

18:00 diner

19:30 avondmeditatie (dhammatalk)

20:30 einde

Zondag 22 nov

04:00 gong

05:00 ochtendmeditatie

06:00 yoga

07:00 pauze

08:00 ontbijt

09:00 intensieve meditatietraining

12:00 lunch

13:30 meditatiewandeling

14:30 nabespreking

15:00 einde

Locatie

Voor dit weekend is een prachtige, rustgevende locatie uitgezocht in Drenthe. De retraite zal plaatsvinden in een mooie boerderij in een natuurrijke omgeving. De rustige en unieke locatie geeft u echt het gevoel dat u er even tussen uit bent. In de boerderij is voldoende ruimte om goed te kunnen trainen. Daarnaast is er genoeg buitenruimte zodat het mogelijk is de training in de natuur voort te zetten. Daarnaast is er genoeg ruimte zodat u zich in de avonden even kunt terugtrekken en ontspannen.

Kamers

Binnen deze locatie zijn een-, twee-, en vierpersoons kamers beschikbaar. Bij uw aanmelding kunt u hier een voorkeur voor opgeven. Is de door u opgegeven voorkeur niet meer beschikbaar, dan neemt Makkhawitee contact met u op om de mogelijkheden te bespreken. Komt u samen met iemand anders en wilt u graag een kamer delen kunt u dit natuurlijk aangeven. Houd u er rekening mee dat er een prijsverschil bestaat tussen de verschillende slaapmogelijkheden (zie praktische informatie).

Op de locatie is voldoende parkeergelegenheid.

Praktische informatie

Begin- en eindtijd

Op vrijdagmiddag bent u vanaf 18:00 uur welkom. Er is dan ruimte om even kennis te maken en rustig binnen te komen en te landen. Om 19:00 uur zal het avondeten geserveerd worden.

Het weekend is afgelopen om 15:00 uur op zondagmiddag.

Parkeren

Op de locatie is voldoende parkeergelegenheid.

Inschrijving en kosten

De kosten voor deelname zijn hieronder weergegeven. U ontvangt na inschrijving een factuur met betaalinstructies.

Kamer voor 4 personen  € 370,–

Kamer voor 2 personen  € 390,–

Kamer voor 1 persoon  € 420,–

Ik wil meer informatie

Heeft u interesse en wilt u meer informatie ontvangen over de weekendretraite dan kunt u een e-mail sturen naar info@makkhawitee.nl. Wij sturen u de digitale informatiefolder toe.