Ik wil mij aanmelden voor de gratis introductiebijeenkomst

Aanmelden

Waarom zou ik willen leren mediteren?

Aan de deelnemers die tot dusver hebben meegedaan aan onze meditatieopleiding en –cursussen, hebben wij expliciet gevraagd met welke motivatie zij bij ons wilden leren mediteren en wat zij tijdens de meditatietrainingen hebben geleerd. Het valt niet meer te ontkennen dat meditatie veel positieve effecten met zich meebrengt op het moment dat er op de juiste manier wordt getraind, maar dit wil niet zeggen dat iedereen zomaar start met meditatie. Er is vaak een aanleiding voor en die aanleiding kan per persoon erg verschillen.

De meesten hebben een specifieke hulpvraag. De één wil leren mediteren om beter om te kunnen gaan met de uitdagingen in het leven, de ander wil van zijn piekerende gedachten af, een betere work-life balance, minder stress ervaren enzovoorts enzovoorts…. Zo zijn er talloze redenen waarom mensen starten met onze cursussen, maar hetgeen wat alle deelnemers met elkaar gemeen hebben is een bepaalde onvrede waar ze van af willen.

Bieden onze meditatiecursussen dan ook echt een oplossing voor deze problemen? Het antwoord is ja. De meditatietrainingen en onze aanpak zijn zeer effectief en adequaat, maar daarbij is het belangrijk om te weten dat de resultaten ons niet zomaar aangedragen worden. Het vergt het nodige doorzettingsvermogen met de juiste aandacht en inspanning. Als dit lukt, gebeurt er iets opmerkelijks. Er wordt een persoonlijke ontwikkeling in gang gezet die in de meeste gevallen veel meer positieve veranderingen met zich mee brengen dan de meeste deelnemers hadden verwacht.

De gratis introductiebijeenkomst/-training

De introductiebijeenkomst/-training duurt anderhalf tot twee uur en bestaat uit twee delen. In het eerste deel leert u de basisbeginselen van meditatie en de eerste meditatietechnieken. Tijdens deze training zullen alle deelnemers ervaren hoe effectief het is om samen te mediteren en kunnen we onze ervaringen met elkaar uitwisselen. In het tweede deel zal uitleg worden gegeven over de inhoud van onze meditatiecursussen en -opleiding. De eerstvolgende cursus die zal worden gegeven is de beginnerscursus. Mocht u geïnteresseerd zijn en wilt u uw leven verrijken met meditatie, dan kunt u zich al na afloop van de introductietraining of later via de website inschrijven voor de beginnerscursus. Wie zich binnen een week na de introductiebijeenkomst aanmeldt voor de beginnerscursus krijgt een korting van 10%.

 

Hoe meld ik mij aan voor de gratis introductiebijeenkomst?

Bovenaan deze pagina kunt u zich aanmelden voor de gratis introductiebijeenkomst. Vermeld op het contactformulier dat u zich wilt aanmelden voor de introductiebijeenkomst. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

Locatie

Gebouw: Duinzicht Oegstgeest
Rhijngeesterstraatweg 40D

2341 BV Oegstgeest
2e verdieping

 

Tijd en datum

Dinsdag 30 juni van 19:30 tot 21:00