Ik wil mij aanmelden voor de intermediatecursus

Aanmelden

Mindfulness-/meditatiecursus intermediate

Een stap hoger

Tijdens de intermediatecursus gaat de trainingsintensiteit flink omhoog en u wordt gedurende zes weken lang op intermediate level getraind en gecoached. Tevens leert u hoe de meditatie gïntegreert kan worden in uw dagelijks leven. U krijgt meer persoonlijke aandacht en aanwijzingen zodat u steeds meer inzicht krijgt in de hindernissen die een bevordelijke training in de weg kan staan. Tijdens deze cursus zoeken de deelnemers ook meer hun grenzen op waardoor we onze geest extra wordt versterkt.

De integratie in het dagelijks leven

Gedurende de intensieve weken wordt u geleerd hoe u de technieken het beste kunt toepassen in uw dagelijks leven. U wordt getraind om de trainingen niet alleen goed te kunnen uitvoeren wanneer u in de les bent, maar ook tijdens uw dagelijkse activiteiten.

Het opruimen van innerlijke balast

Iedere deelnemer zal tijdens deze intensieve cursus meer met zichzelf in contact komen. Tijdens de trainingen krijgen we de mogelijkheid om ons op persoonlijk vlak te ontwikkelen, waarbij we steeds meer vrijheid ervaren. Deze reis gaat vaak gepaard met obstakels, waar we langzaam naar mogen kijken. Op het moment dat we meer inzicht krijgen in onze hindernissen weten we ook steeds beter hoe we ze uit te weg kunnen ruimen of ze te vermijden. De persoonlijke begeleiding door de leraar zal een belangrijke rol spelen tijdens dit traject.

Voor wie?

De cursus intermediate is voor degene die diepere inzichten wilt krijgen om zo zichzelf en de ander beter te kunnen helpen. Deelnemers die deze cursus aangaan creëren een sterkere mindset en betere work-life balance. De cursus is ook bedoeld voor de deelnemers die door willen groeien tot mindfulness-/meditatiebegeleider.

Deelnemers

De cursus zal van start gaan bij een minimum van 6 deelnemers. Het leren en trainen in groepsverband heeft een zeer positieve en versnellende werking op ieders persoonlijke ontwikkeling. Daarbij is het erg bijzonder hoe we tijdens de cursus met elkaar een band creëren waarbij iedereen op een respectvolle manier met elkaar omgaat en elkaar accepteert.

Kan ik ook meteen beginnen op het niveau intermediate?

Deelnemers kunnen meteen beginnen met de het niveau intermediate mits de deelnemer eerst een persoonlijke les heeft gevolgd bij onze meditatieleraar. Deelnemers die zich in hebben geschreven voor de opleiding tot meditatie-/mindfulnessbegeleider dienen alle cursussen te hebben gevolgd.

Leraar

Wij zijn van mening dat de juiste inzichten alleen verkregen kunnen worden door de juiste mindfulness- en meditatietrainingen. Deze trainingen kunnen alleen overgedragen worden door directe ervaringsoverdracht waarbij een goede leraar essentieel is. Tijdens de cursus wordt u getraind door meditatieleraar Niels de Stürler Boekwijt. Niels wordt al sinds 6 jaar persoonlijk getraind door Thaise boeddhistische monniken in het noorden van Thailand. Dit jaar is hij zelf monnik geweest en weet hij wat het is om op het hoogste niveau mee te trainen.

Een deelname aan deze cursus zal absoluut een mogelijkheid zijn om uw leven op een ongekende manier te veranderen.

De cursus

 

 Info

Duur cursus: 6 weken

 • 12 trainingen op dinsdag- en donderdagavond van 19:30 tot 21:30
 • twee retraitedagen op een zondag van 09:00 tot 17:00 (incl. lunch)

Kosten: €1150,- (incl. BTW)*

Benodigdheden:

 • meditatieset meditatieset (€65,-) te bestellen via Makkhawitee
 • Multomap

 

Studentenkorting: bij het vertonen van een geldige studentenkaart, ontvangt u 25% korting.

 

€25,- korting: bij het aanmelden van een andere deelnemer ontvangt u €25,- korting over het totaal bedrag.

 

*Gespreid betalen in twee of vier termijnen is mogelijk. Hiervoor wordt resp. €50,- of €100,- administratiekosten gerekend.

 Inhoud

 • Fylosofie
 • Wat is mindfulness?
 • Mindfulnessopdrachten
 • Meditatietraining
  • Wat doet meditatie met mij?

  • Persoonlijke verdieping

  • Zelfstandige meditatietraining buiten de lessen om

 • Persoonlijke begeleiding

  • Worden de technieken goed uitgevoerd?

  • Welke obstakels kom ik tegen en hoe overwin ik deze?

 • Certificering
  • Na het beëindigen van uw cursus ontvangt u een certificaat*

 

*Het behaalde certificaat dient tevens als bewijs om door te kunnen stromen naar het volgende niveau.

 

 Locatie

Rhijngeesterstraatweg 40-D

(2e verdieping)

2341 BV Oegstgeest