• in drie simpele stappen bezig met

  Meditatie

  Leer mediteren zoals de monniken dit doen in Azië

  Read More
 • Duurzaam oplossen

  Bedrijfsmeditatie


  Optimaliseer uw organisatie op een innoverende wijze. Onze trainingen veranderd uw organisatie van binnenuit.

  Learn More

Inner Mind Training

De Inner Mind Training is een diepe vorm van mindfulness. Mindfulness is altijd diepgaand, alleen hebben de meeste mensen dit nog niet ervaren omdat er aardig wat oefening bij komt kijken voordat we de mindfulness beheersen. De reguliere mindfulnesscursus van acht weken is een cursus waarbij de deelnemer kennis maakt met wat mindfulness inhoudt. Helaas stoppen de meeste mensen nadat ze de cursus hebben gevolgd.

Tijdens de Inner Mind Training duik je dieper in de beoefening waardoor de impact groter zal zijn op je dagelijks leven. Hierdoor wordt het makkelijker om de mindfulness te integreren in je dagelijks leven. Bijna iedereen blijft de beoefening voortzetten nadat ze de Inner Mind Training hebben gevolgd. Dit komt door de eenvoud en de specifieke aanpak van deze training. Je kunt de de Inner Mind Training beschouwen als een vervolg op de reguliere mindfulnesscursus. Wil je een mindful leven leiden, dan spelen geduld en tijd een grote rol.

Mindfulness

Mindfulness is afkomstig uit het boeddhisme en het vormt een belangrijk onderdeel dat leidt naar innerlijke vrede. We noemen dat ook wel nirvana of verlichting. Je kunt dus stellen dat je steeds minder ontevredenheid zult ervaren en uiteindelijk zelfs van al je ontevredenheid af kan komen als je de mindfulness goed toepast. Iedere kleine stap op dit pad brengt dus al veel positiviteit met zich mee. Tijdens de Inner Mind Training krijg je een kompas aangereikt dat je helpt bepalen of je op de juiste weg zit. Mediteren zonder dat je weet waar je naartoe gaat zal je meer rust geven, maar leidt niet altijd tot de juiste inzichten waarmee we meer tevredenheid kunnen ervaren in het leven.

De training zelf

De IM-Training duurt per keer 2,5 uur waarvan je een half uur begeleid wordt. Het gaat erom dat je zelf de technieken onder de knie krijgt en dat je niet continu aan de hand wordt meegenomen. Regelmatig krijg je een syllabus opgestuurd zodat je verder kunt in het leerproces. De training wordt gedaan in een kleine groep van maximaal 5 à 6 deelnemers. Als het weer het toelaat, kunnen de trainingen ook buiten gedaan worden.De sessies hebben het meest effect als ze drie keer per week worden beoefend voor een langere periode. Voor sommige deelnemers is dat niet haalbaar en dan maken we andere indeling.

 

Hoe te beginnen?

Je kunt op ieder moment beginnen met de basiscursus. Wanneer je eenmaal de basiscursus hebt gevolgd, kun je laagdrempelig verdergaan met de training als je daar behoefte aan hebt.

 

U kunt de Inner Mind training volgen op:

INLOOPTIJDEN OP MAANDAG, WOENSDAG & VRIJDAG

08:00-10:30

10:00-12:30

13:30-16:00

15:30-18:00

 

DINSDAGAVOND

19:30 – 21:30

 

Is de IM-Training intensief?

De meeste deelnemers verwachten dat de training erg zwaar is, maar na de eerste trainingssessie hebben ze al snel door dat het goed vol te houden is.

Tarieven

Inner Mind Training – uitleg training                      (Gratis proefles)

Inner Mind Training – 3 weken (3x p/w)                € 450,- *

Inner Mind Training – 10 -rittenkaart                      € 500,- *

Inner Mind Training – vervolg (1x p/w)                  € 22,50 per maand

 

*Studenten krijgen 20% korting bij het laten zien van een geldige studentenkaart.

*Gespreid betalen in twee termijnen is mogelijk. Hiervoor rekenen wij €50,- administratiekosten.

 

Deelnemen

Onderaan deze pagina kunt u zich inschrijven.

 

Gratis Proeftraining

Wilt u weten wat de IM-training voor u kan betekenen, dan kunt u dat in het inschrijfformulier aangeven.

 

Benodigdheden:

 • Makkelijk zittende kleding
 • Meditatieset zodat u thuis kunt oefenen. U kunt bij ons de meditatieset bestellen via de Makkhawitee winkel

 

Locatie

Rhijngeesterstraatweg 40-D

2341 BV Oegstgeest (2e verdieping)

 

 Aanmelden

Wilt u zo vriendelijk zijn om het inschrijfformulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen? Wanneer u zich heeft ingeschreven voor de opleiding gaat u automatisch akkoord met onze algemene voorwaarden zoals beschreven op onze website www.makkhawitee.nl
Na inschrijving ontvangt u binnen twee werkdagen via e-mail de factuur. Nadat u de betaling heeft voldaan is de inschrijving definitief.