• in drie simpele stappen bezig met

  Meditatie

  Leer mediteren zoals de monniken dit doen in Aziƫ

  Read More
 • Duurzaam oplossen

  Bedrijfsmeditatie


  Optimaliseer uw organisatie op een innoverende wijze. Onze trainingen veranderd uw organisatie van binnenuit.

  Learn More

 

Meditatie

 

Meditatie

Meditatie

Meditatie wordt in het westen steeds bekender. De meditatie zoals we die hier meestal toepassen, is met name gericht op het bestrijden van stress, depressies, burn-outs e.a. Dit houdt vaak in dat de meeste mensen stoppen met mediteren op het moment dat zij zich iets beter gaan voelen. Net zoals wij ons lichaam kunnen trainen, zien wij meditatie als een training voor de geest. Hoe meer er getraind wordt, hoe meer resultaten er behaald worden. Een getrainde geest is kalm, helder en bezit wijsheid om moeilijkheden te kunnen doorstaan. De juiste training zorgt ervoor dat we ons minder zorgen maken, minder stress hebben en ons uiteindelijk gelukkiger zullen voelen. Juist als we doorgaan met mediteren wanneer we ons beter voelen, komen we erachter dat er nog een heel onbekend terrein aan onvoorwaardelijk en blijvend geluk te ontdekken is. Dit kan ons versterken op elk vlak en moment van ons leven. Makkhawitee onderscheidt zich door het integreren van authentieke meditatiemethoden, die afkomstig zijn van de monniken uit het noorden van Thailand. Wij laten het verschil zien door juist door te blijven mediteren op momenten dat het goed gaat.

De integratie van oosterse filosofie binnen het westerse denkkader

De integratie van oosterse filosofie binnen het westerse denkkader

Makkhawitee maakt geen gebruik van gangbare westerse stressreductieprogrammaā€™s, maar is op zoek gegaan naar effectieve oosterse methoden die problemen vanuit een ander perspectief benaderen. Makkhawitee onderscheidt zich door te werken met eeuwenoude meditatietechnieken zoals die door de monniken in Thaise tempels worden beoefend en doorbreekt de status quo door problemen niet alleen met westerse oplossingen te benaderen. Wij richten ons op het sterker en vitaler maken van organisaties en mensen zoals jij en ik waardoor aanwezige problemen en de gevolgen hiervan overwonnen worden, in tegenstelling tot de typisch westerse symptoombestrijding, die vaak een kortetermijnoplossing is. Onze leraren zijn opgeleid in de Boeddhistische tempel Piyapodok Dhammastan in Chiang Mai (Thailand) en organiseren meditatielessen, cursussen en opleidingen voor bedrijven en particulieren.

Geen stress meer!

Geen stress meer!

Piekeren, slapeloze nachten, achter de feiten aanlopen, depressiviteit... Wist u dat hiervoor een adequate oplossing bestaat? Met onze aanpak krijgt u gegarandeerd resultaten in slechts een aantal weken.

Een positief leven!

Een positief leven!

Van negatief naar positief, van ongeluk naar geluk... Tijdens onze trainingen leren wij u stapsgewijs om dit te bereiken.

Een betere versie van jezelf

Een betere versie van jezelf

De betere versie van onszelf is reeds aanwezig, maar in veel gevallen verscholen onder onze ontwetendheid. Door op onderzoek te gaan herinneren we onszelf wie we echt zijn.

Ongecompliceerd

Ongecompliceerd

Onze trainingen zorgen voor een ongecompliceerd leven. Een leven met meer rust en vrede waarin men minder tijd besteedt aan onnodige dingen. Kortom, een leven vol geluk en vreugde.