Informatieavond 4 juli Retraite Thailand

Retraite Thailand 2017

Aan het begin van dit jaar organiseerde Makkhawitee onze eerste officiële retraite in Thailand. Het was een onvergetelijke reis die voor veel positiviteit en verdieping zorgde. De effecten van de reis zijn tot op de dag van vandaag nog steeds voelbaar.

 

Retraite Thailand 2017

Let op! Op 20 januari 2017 gaan we weer op retraite in ons bijzondere Makkhawitee mindfulnesscentrum in Thailand, maar dit keer met een grotere groep. Heb jij interesse om mee te gaan of ken je anderen die graag mee zouden willen, dan nodigen we je hierbij uit voor onze informatieavond op maandag 4 juli. Tijdens deze avond vertel ik alle ins en outs over de reis en de retraite zelf. Aan de hand van foto’s krijg je een goede indruk over wat je kunt verwachten. Wees erbij, want de plaatsen zijn beperkt!

Tijd: 19:30
Locatie: Rhijngeesterstraatweg 40D, Oegstgeest

Alle inhoudelijke informatie over de retraite is ook terug te vinden op www.makkhawitee.nl/retraite-thailand/

 

Heb jij interesse om mee te gaan?

Vul hier het contactformulier in en kom naar de informatieavond.
Ervaring van één van de deelnemers

9 uur mediteren lijkt ontzettend veel en dat is het natuurlijk ook. Echter, door me volledig over te geven aan meditatie in combinatie met de rust van de tempel, de positieve energie en liefde van de mensen om me heen heb ik zo ontzettend veel kracht en inzichten gekregen, dat tijd helemaal niet belangrijk was. lees meer…

~ Muriëlle