Doe een wens voor 2018

DOE JOUW WENS VOOR 2018!

Aan het begin van dit jaar hebben velen van jullie een wens opgeschreven en opgestuurd naar Makkhawitee. Al deze wensen zijn zorgvuldig onder een van mijn boeddhabeelden bewaard. Ik ben reuze benieuwd of jouw wens is uitgekomen en daarom ben je van harte welkom op vrijdag 12 januari 2018 van 19:30 tot 21:30 om jouw wensbrief terug te lezen. Je bent vrij om tijdens deze meditatiebijeenkomst je wens met de anderen te delen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Daarnaast is er een geleide meditatiesessie die aansluit bij het thema. Vergeet niet een nieuwe wens mee te nemen voor 2018!
 
Ook de mensen die geen wens hebben opgestuurd, zijn die avond welkom om een nieuwe wens in te leveren en mee te mediteren. Schrijf op een a4’tje jouw wens(en) voor 2018 met daarbij jouw intenties. Hoe meer details, hoe beter! En onthoud: een wens is vrij van verwachtingen en is dus geen doelstelling. Kun je niet aanwezig zijn, stuur dan je wens naar onderstaand adres.

WENSBALLON

We willen met zijn allen onze wens bekrachtigen door wensballonnen in de lucht te laten opstijgen. Doe jij met ons mee? Wensballonnen zijn aanwezig bij de bijeenkomst.
Belangrijk: geef je op vóór 7 december!

DANA

Het is een gratis meditatiebijeenkomst, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld om de kosten te kunnen dekken.

Laat weten of je komt

MELD JE HIERONDER AAN!

Ken jij mensen die graag met je mee willen? Stuur deze mail dan gerust door naar anderen zodat zij zich aan kunnen melden.

Waar?

Makkhawitee
Rhijngeesterstraatweg 40K (ingang op het binnenplein aan de voorzijde)
2341 BV Oegstgeest
(grote zaal, 2e verdieping)

Kun je er dit jaar niet bij zijn?

Stuur dan je wens op naar:
Makkhawitee
Rhijngeesterstraatweg 40D
2341 BV Oegstgeest
 

Schrijf op de achterkant je naam en e-mailadres. Makkhawitee neemt aan het einde van 2018 contact met je op voor een gratis meditatiebijeenkomst.

 
Hartelijke groet,
 
Team Makkhawitee,
Niels de Stürler Boekwijt

 

 

 

Fields marked with an * are required