Doe een wens voor 2017

DOE EEN WENS VOOR 2017 (GRATIS BIJEENKOMST)

Aan het begin van dit jaar hebben sommigen van jullie een wens opgeschreven en opgestuurd naar Makkhawitee. Al deze wensen zijn zorgvuldig onder een van mijn boeddhabeelden bewaard. Ik ben reuzebenieuwd of jouw wens is uitgekomen en daarom ben je van harte welkom op donderdag 12 januari van 19:30 tot 21:30 om jouw wensbrief terug te lezen. Je bent vrij om tijdens de bijeenkomst je wens met de anderen te delen, maar dat hoeft natuurlijk niet. Daarnaast is er een geleide meditatiesessie die aansluit bij het thema. Vergeet niet een nieuwe wens mee te nemen voor 2017!
 
Ook de mensen die geen wens hebben opgestuurd zijn die avond welkom om een nieuwe wens in te leveren en mee te mediteren. Schrijf op een a4’tje jouw wens voor 2017 met daarbij jouw intenties. Hoe meer details hoe beter! En onthoud: een wens is vrij van verwachtingen en is dus geen doelstelling. Kun je niet aanwezig zijn, stuur dan je wens naar onderstaand adres.
 

WENSBALLON

We willen met zijn allen onze wens bekrachtigen door wensballonnen in de lucht te laten opstijgen. Wil jij ook een wensballon? Bestel die dan voor 10 euro onderaan in het aanmeldformulier! Belangrijk: bestel je wensballon voor 31 december!
 

DANA

Het is een gratis bijeenkomst, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld om de kosten te kunnen dekken.

Laat weten of je komt

Meld je hieronder aan!

Kun je er dit jaar niet bij zijn?

Stuur dan je wens op naar:
Makkhawitee
Rhijngeesterstraatweg 40D
2341 BV Oegstgeest
 
Schrijf op de achterkant je naam en e-mailadres. Makkhawitee neemt aan het einde van 2017 contact met je op voor een gratis meditatiebijeenkomst.
 
Hartelijke groet,
 
Niels de Stürler Boekwijt
 

Bestel hier uw wensballon

Fields marked with an * are required

Na uw bestelling kunt u 10 euro overmaken naar NL07 ABNA 0629 5863 06 t.n.v. Makkhawitee onder vermelding van "wensballon" en wij houden uw wensballon apart.